Zorgeloos genieten van je vakantie

Ga je op vakantie dan wil je natuurlijk lekker genieten met het complete gezin. Camping Limburg is dé camping met faciliteiten die geschikt zijn voor het hele gezin jong of oud. Heb je geen zin om je tent of vouwwagen op te zetten dan huur je gewoon bij ons een verblijfsmogelijkheid. Dit noemen we nu vakantie, gemak en genieten. Je hoeft alleen bij aankomst de barbecue aan te steken en de vakantie kan beginnen. De vijf sterren camping is zeer populair bij jonge gezinnen.

Camping Limburg

Prachtige natuurlijke omgeving

De mooie groene omgeving en vele activiteiten die kinderen kunnen doen maken de camping populair. Het recreatieteam maakt er voor de kinderen echt een feest van, geniet en laat je kinderen genieten op Camping Limburg. Regen of zon, op de camping is er altijd wel iets te doen. De indoor jungle speelplaats kunnen kinderen lekker spelen, dit is het gezellige centrum van het park samen met de Plaza. In het klushuis gaan de kinderen onder begeleiding knutselen en worden ze voor even een kunstenaar.

Veel plezier met de vele zwemfaciliteiten

Camping Limburg

Is het mooi weer dan kunnen de kinderen hun hart ophalen met de vele waterfaciliteiten die Camping Limburg heeft. Voor zowel de kleintjes als de oudere kinderen is er meer dan voldoende te doen. Het buitenbad met golven, subtropisch zwembad, waterspeeltuin en heb je zin om even naar het strand te gaan dan kun je naar de roeivijver waar een strandje is gelegen. De kinderen gaan roeien en de ouders genieten van de zon terwijl ze de kinderen in de gaten houden. De perfecte vakantie voor kinderen en hun ouders.