La Ruina een natuurhuisje in Spanje

Om te genieten van rust en natuur is het natuurhuisje in Spanje, een goede uitvalsbasis. Deze woning biedt ruimte aan maximaal vier personen en heeft een landelijke ligging. De parkeerplaats ligt 150 meter vanaf de woning, waarbij je vervolgens via een stijl ezelpad bij de woning uitkomt. Wat al aanduid dat je weinig last hebt van verkeer en omwonenden.

Genieten van rust en ongelimiteerde privacy

Het natuurhuisje bevind zich in de Costa Blanca, waarbij om de woning ruim 20 hectare ongerepte natuur en cultuurgrond te vinden is. Daarnaast is de woning een ‘white spot’, oftewel de woning bevindt zicht op een plek buiten de zendmasten van de mobiele providers. Als je dus even goed wilt afschakelen van het werk of je vrienden en familie in Nederland. Dan is dit een ultieme plek. Je kunt je volledig richten op je eigen gezin zonder lastig gevallen te worden. Uiteraard is het soms lastig als je geen verbinding hebt, maar daarvoor kun je terecht bij het hoofdgebouw van Refugio Marnes. Hier is het mogelijk om gebruik te maken van internet.

Een groene omgeving
De woning bevindt zich in de bergen en is van oorsprong een oude schaapskooi. Je zult hier daarom genieten van een ruime groene omgeving. Waarbij je beschikt over een zwembad dat zich midden in de natuur bevindt.

Goed bereikbaar
Het is een zeer geschikte woning voor mensen die houden van de groene natuur en actieve vakanties. Maar daarnaast is het goed te bereiken. Het is bijna van alle Nederlands luchthavens mogelijk om de woning te bereiken. Je landt dan op de luchthaven Alicante of Valencia, daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om de woning met de auto te bereiken.