Gezellig naar Bora Bora met je vrienden

Bora Bora is een fantastisch eiland waar je heerlijk kunt genieten met je vrienden. Lekker zonnebaden op het strand en genieten van een drankje of de prachtige natuur ontdekken. Wil jij gezellig naar Bora Bora met je vrienden? Wij geven je twee tips voor een topvakantie!

Activiteiten

Bora Bora is een eiland en je vindt hier dan ook prachtige stranden en een heldere zee. Ideaal voor een strandvakantie dus! Je kunt echter ook je vakantie wat actiever maken door te gaan snorkelen of duiken en zo te ontdekken wat er zich allemaal onder water bevindt. Of wil je liever eens gaan wandelen in de natuur? Dan kun je de prachtige tropische bossen ontdekken of eens een bergpiek beklimmen!

Voordelig

Helaas is gezellig naar Bora Bora met je vrienden vaak erg prijzig. De vliegtickets en het resort zijn duur, maar daarnaast ook het leven op Bora Bora zelf. Het voordeel is wel dat je met een groep vaak net iets goedkoper uit bent, omdat je een groter appartement kunt boeken tegen gemiddeld een lagere prijs per persoon. Daarbij kun je soms ook gebruik maken van groepskortingen met verschillende activiteiten.

Verder kun je je vliegtickets en je resort zo goedkoop mogelijk boeken door de prijzen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op een vergelijkingssite. Soms kan het voordeliger zijn om de tickets en het resort los te boeken, dus kijk hier ook naar.