Overnachten naast de Efteling

Wil jij na een dagje Efteling overnachten in een lekker hotel op maar 500 meter van het park?  Voor een onvergetelijke ervaring boek je voordelig een verblijf bij GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel. Je maakt je dagje Efteling natuurlijk compleet met een overnachting in het hotel dat niet langer dan 10 minuten lopen is van Efteling.

Verblijf in Guesthouse Hotel
Er zijn voldoende redenen om te verblijven in het hotel in de omgeving van de Efteling. Je kunt bijvoorbeeld ook wandelen en fietsen in en om Nationaal Park De Loonse en Drunse Duinen. Shoppen kun je ook doen in Tilburg en in Waalwijk, of iets verder weg in Den Bosch en Breda.

Wanneer je wilt overnachten in de omgeving van de Efteling zit je bij de GeustHouse Hotel in Kaatsheuvel goed. Het hotel is vooral bestemd voor gezinnen zowel groot als klein. Daarom zijn er ook kamers voor 1 tot en met 5 personen en zelfs kamers voor 6 personen. Ben je met nog meer mensen een weekendje weg dan kun je kiezen voor de FarmHouse Rooms. In deze kamers kun je zelf met 8 personen overnachten.

Meer Weten?
Voor meer informatie kun je de website bezoeken van GuestHouse hotel. Als jij wilt overnachten met maar liefst 500 meter van de Efteling, is GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel precies het hotel waar jij moet zijn. Voor iedereen is het hotel toegankelijk zowel voor grote gezinnen als kleine gezinnen.