Camping de Gijzel in Brabant heeft alles wat u zoekt

Bent u op zoek naar een gezellige en mooie camping die van alle gemakken voorzien is? Dan bent u aan het juiste adres bij Camping de Gijzel in Brabant. Deze camping is gevestigd in een prachtige, landelijke en bosrijke fietsomgeving met veel bezienswaardigheden dicht bij verschillende dorpjes en grote steden.

Voorzieningen op de camping

De camping is gedraineerd en heeft een zeer goed onderhouden grasveld met ruime zonnige staanplaatsen. Het gras wordt met maaien opgevangen. De meeste plaatsen zijn voorzien van een lekker dikke kunstgrasmat waar uw voortent of luifel op komt te staan. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en op de gehele camping kunt u gebruik maken van een zeer sterke wifi verbinding. U kunt zelfs via wifi t.v. kijken, en dit is geheel gratis. In het voor- en naseizoen is het sanitair verwarmd. Het sanitair is ook zeer geschikt voor baby’s en rolstoelgebruikers. In het voor- en naseizoen is het sanitair verwarmd. In het gezellige gemeenschap zaaltje is er de mogelijkheid om voetbalwedstrijden op groot beeldscherm te kijken, gezamenlijk koffie te drinken en er worden creatieve avonden georganiseerd. Heeft u een hond mee en wilt u er een dagje op uit zonder uw hond? Dan kunt u tegen betaling op uw hond laten passen.

Organisaties

Camping de Gijzel in Brabant is aangesloten bij verschillende organisaties die ervoor zorgen dat u veilig en goed kunt kamperen.

Zo zijn de aangesloten bij de organisaties:

  • VeKaBo
  • Anwb
  • ACSI