Krachttraining voor vrouwen in de buitenlucht

Sinds kort volg ik krachttraining voor vrouwen bij Freewerkt. Ik wilde namelijk heel graag werken aan kracht, conditie en core stability maar ik hou niet zo van aan apparaten hangen in sportscholen. En vooral bij krachttraining lijkt het of je daar niet aan ontkomt. Gelukkig is dat bij Freewerkt anders. Deze training vindt namelijk buiten plaats, aan de oever van de Maas. Deze intensieve training wordt twee keer per week gegeven.

Krachttraining voor vrouwen

Krachttraining voor vrouwen met een uitdagend circuit

Oefeningen met je eigen lichaamsgewicht maar ook met andere materialen om zo niet alleen je kracht te laten toenemen maar ook je hartslag omhoog te pompen om zo aan je conditie te werken. Je traint al je spiergroepen in een uitdagend circuit. Onder begeleiding van een trainer en op je eigen niveau. Hierdoor kun je jouw eigen doelen behalen en op je eigen tempo trainen. En lekker in de buitenlucht is ook gezond. Bij slecht weer vindt de krachttraining voor vrouwen wel binnen plaats. Na afloopt houdt iedereen een moe maar voldaan gevoel over aan deze training. Door de goede begeleiding zorg je ook dat je de oefeningen goed uitvoert en niet bepaalde gewrichten of spieren teveel gaat belasten.

Freewerkt

Zwaar maar uitdagend en gezellig

De training is zwaar maar uitdagend. Je doet het echt op je eigen niveau dus beginners en gevorderden zitten samen in een groep. Daarnaast is het ook gewoon gezellig om het samen te doen in plaats van iedereen alleen op zijn eigen apparaat. Ik vind het in elk geval erg leuk en ga elke keer weer met plezier naar de training. Naast de Power Workout kun je meer trainingen volgen bij FreeWerkt. Zo kan je ook gewoon fitnessen of juist een personal training volgen. Kijk op de website naar de mogelijkheden of meld je direct aan voor een proefles.