De tarieven van een personal trainer

Begeleid sporten trekt me erg aan maar ik ben wel wat huiverig voor de tarieven van een personal trainer. Ik associeer dat toch nog heel erg met de rich and famous terwijl het toch ook steeds populairder wordt in Nederland. Het is namelijk ook een hele effectieve manier op je doel te bereiken. Want iedereen sport met een bepaald doel, of je nu fitter, slanker of sterker wil worden, met de juiste begeleiding kan jij ook jouw doel bereiken.

Tarieven van een personal trainer

Zijn de tarieven van een personal trainer de voordelen waard?

De voordelen van een personal trainer zijn me allemaal wel bekend. De goede begeleiding zorgt voor een kleinere kans op blessures, je kunt je doel sneller behalen en bovendien blijf je gemotiveerd. Toch houden de tarieven van de personal trainer me nog tegen om echt te starten aan zo’n traject. Ik ben toch overstag gegaan om het uit te proberen. Dit kwam door het beleid van Target Personal Training. Na de eerste maand trainen ontvang je de factuur. Vervolgens bepaal je zelf of je het waard vind of niet. Is het toch niks voor jou dan betaal je niet en dan eindigt de samenwerking. Maar als je er wel enthousiast over bent dan vind je het het geld ook wel waard. Dit leek mij een goede deal.

Trainen

Over de streep

En eerlijk is eerlijk, de tarieven vallen met eigenlijk best wel mee. Ik had het veel duurder verwacht. Okey, een half uurtje sporten met een personal trainer kost je ongeveer evenveel als dat je per maand betaalt bij een budget sportschool. Maar als je dan kijkt wat het je uiteindelijk brengt dan is het het geld wel meer dan waard. Ik weet nu al dat ik de factuur wel ga betalen want het bevalt me ontzettend goed. Voor mij heeft dit beleid dus zeker geholpen om me over de streep te halen om het te proberen.