Haal meer uit je Xbox met een Live abonnement

Je kunt heel veel spellen spelen met je Xbox, zowel individueel als samen met je vrienden. Toch is het mogelijk om er nog meer uit te halen dan dat er al in zit, door een Xbox Live abonnement aan te schaffen. Met dit abonnement kun je online spelen met je vrienden of met andere gamers over de hele wereld.

Verschillende Xbox abonnementen
Een Xbox abonnement kun je vooral vinden onder de naam Xbox (Live) Gold. Deze abonnementen heb je voor verschillende periodes. Je kunt ze aanschaffen voor 48 uur, wat ideaal is omdat je dan tijdelijk kunt kijken of het wat voor jou is of niet. Maar je hebt ze ook van een jaar. Al deze abonnementen zijn geschikt voor de Xbox One en de Xbox 360. 

Aanschaffen en activeren
Als je overweegt om een Xbox Live abonnement aan te schaffen, is het raadzaam om een kijkje te nemen op gamekeydiscounter.nl. Deze website heeft de genoemde mogelijkheden qua abonnement. Waarbij je ook nog eens niet te veel kunt betalen, zij hanteren namelijk de laagste prijs garantie. Nog een bijkomend voordeel is, je hoeft de deur niet uit en ook niet lang te wachten op je bestelling. Nadat je je een keuze hebt gemaakt voor een bepaald abonnement, hoef je alleen je persoonlijke gegevens in te vullen en betalen. Waarbij je moet opletten dat je email adres volledig en goed is ingevuld. Na de betaling krijg je namelijk je licentie code toegestuurd op jouw email adres. Het gaat allemaal digitaal waardoor je dus geen verzendkosten hoeft te betalen en niet eens de moeite hoeft te doen om je bestelling te krijgen. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is je mailbox openen en je abonnement activeren.