Ergonomische muis kan klachten voorkomen

Vanaf het moment dat ik ben overgegaan op een Ergonomische muis, ben ik zo goed als helemaal van mijn klachten af. Voor mijn werk zit ik dagelijks achter mijn beeldscherm en hanteer hierbij veel de muis. In het begin had ik hier nog geen klachten van, maar naarmate de tijd verstreek werden de klachten alleen maar erger. Op een gegeven moment kon ik bijna mijn kopje koffie niet fatsoenlijk meer vasthouden. Toch maar een afspraak bij de huisarts gemaakt en hier kreeg ik al snel de diagnose RSI te horen. Als advies kreeg ik een paar oefeningen mee en als dit niet zal helpen was rust de volgende stap. Natuurlijk weet ik dat veel achter de computer zitten niet echt goed is voor de gezondheid, maar soms kan ik niet anders. Het is wel mijn werk waar ik dagelijks mee bezig ben. Ergonomische muis

Een Ergonomische muis heeft mij enorm geholpen

Het advies van de huisarts werkte niet echt en daarom ben ik bij een fysiotherapeut terecht gekomen. Deze kwam met de geweldige tip om eens op de site van Ergonomique  te gaan kijken. Hier zag ik al meteen een oplossing voor mijn klachten. Zij hebben hier veel verschillende muizen in hun assortiment staan. Deze muizen zijn eer speciaal voor gemaakt om de polsklachten zo goed als helemaal te doen verdwijnen. Door de vorm van deze modellen voorkom je bepaalde klachten. Niet voor niets heten deze muizen anti-RSI-muis.

Inmiddels heb ik een andere muis aangeschaft en daardoor zijn mijn klachten als sneeuw voor de zon verdwenen. Natuurlijk wist ik niet welk model het beste bij mij zal passen, maar door de mogelijkheid om een proefpakket aan te schaffen heb ik uiteindelijk een juist model gekocht. Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe aankoop en kan het iedereen aanraden, met of zonder polsklachten.