Theoriecursus Rotterdam

Eindelijk tijd voor mijn rijexamen

Ik was eindelijk oud genoeg om voor mijn rijbewijs te gaan. Natuurlijk moet je hiervoor eerst je theoretisch rijexamen behalen. Ik ben niet zo’n goede student, dus besloot ik dat het misschien een goed idee was om een theoriecursus te volgen in Rotterdam. Op deze manier kon ik op en korte tijd mijn theoretische kennis zodanig goed krijgen, dat ik mijn examen zou behalen. Ik heb dit dan ook opgezocht. Op deze manier kwam ik dan ook bij deze rijschool terecht. Mijn ervaring deel ik graag hieronder.

Mijn ervaring met deze rijschool

Ik was tevreden dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Waarom? Ik heb op zeer korte tijd geleerd om de leerstof te verwerken. Dit was iets wat mezelf op mijn eentje echt niet gelukt was. Ik heb de discipline hiervoor niet. Door te kiezen voor een theoriecursus in Rotterdam, koos ik meteen ook voor een continue begeleiding hierbij.

Rijlessen

Ik heb dus op korte termijn mijn theoretisch examen kunnen doen. Ik kan meteen ook zeggen dat ik meteen geslaagd was. De lessen waren helaas niet gratis natuurlijk, maar ik vond het zijn geld meer dan waard. Ik was zo tevreden van de professionele begeleiding bij deze rijschool, dat ik enthousiast ben om ook bij deze rijschool praktijklessen te nemen. Ik zag op de website al staan dat ik een gratis proefles kon verkrijgen bij het kiezen voor een lessenpakket voor een examen. Kortom, ik raad deze rijschool zeker en vast aan. Ik heb hierdoor mijn theoretisch examen kunnen halen.