T. LeClerc

In 1881 ontwikkelde de apotheker Theophile LeClerc een geheime rijstpoederformule in zijn apotheek. Dit resulteerde in de ultrazachte en comfortabele T. LeClerc Loose Powder. Deze wereldberoemde poeder is in allerlei prachtige pastelkleuren te verkrijgen. De poeder blijft de gehele dag zitten en verstikt de huid niet. Doordat de poeder erg verfijnd is, geeft het een natuurlijke look. Daarbij voelt het licht aan, waardoor je dus niet het gevoel hebt dat je een laag make-up draagt. Zelfs mensen met de meest gevoelige huid kunnen de T. LeClerc Loose Powder gebruiken, het is namelijk vrij van parfum en parabenen. Daarnaast wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke kleurstoffen en wordt huid niet verstikt. Niet zo gek dus dat veel actrices, topmodellen en make-up professionals gebruik maken van de poeder. En het succes blijft groeien. T. LeClerc producten zijn nu wereldwijd verkrijgbaar en wereldwijd een succes.

Zo is het merk ook bij Beautyfashionshop te verkrijgen. Met wel meer dan 200 producten in ons assortiment is er altijd wel een T. LeClerc product dat bij jou past. Naast de Loose Powder, zijn er ook verschillende T. LeClerc  foundations van een hoge kwaliteit te krijgen. Zo heeft het merk een vloeibare foundation die de huid hydrateert, één die de symptomen van een vette huid bestrijdt en één die ouderdomsverschijnselen tegengaat. Maar ook de compacte foundations van het merk zijn een hit. Ze egaliseren én hydrateren je huid en maken deze zijdezacht.

T. LeClerc kwasten zijn ook zeker het proberen waard. Het make-upmerk heeft een groot assortiment aan make-upkwasten. Voor ieder doel is er een kwast. Gebruik de concealer brush, foundation brush, powder brush en de angled blush brush voor een stralende huid. Maar ook voor de ogen heeft T. LeClerc verschillende kwasten om de mooiste oogschaduwlook te maken. De eye base brush brengt een mooie basiskleur aan, vervolgens kan je met de eye crease brush een andere kleur aanbrengen in je crease. De angled contour eye brush laat de kleuren perfect in elkaar overlopen. Vervolgens kan je met de small eye brush jouw look perfectioneren en met de liner brush een prachtige eyeliner zetten. Et voilà. Een prachtige oogschaduwlook gegarandeerd!

Bij Beautyfashionshop kan je T. LeClerc altijd voor een scherpe prijs kopen. Daar komt ook nog bij dat je bestelling boven de €40 gratis wordt bezorgd én je krijgt altijd een tegoedbon om te besteden bij je volgende aankoop. Redenen genoeg om jouw favoriete T.LeClerc producten bij Beautyfashionshop te bestellen.