Spiegel op maat

Ben je op zoek naar een spiegel op maat? Om bijvoorbeeld jouw badkamer af te maken of om jouw beste outfits te bekijken in een spiegel in jouw walk-in-closet? Bekijk dan de mogelijkheden van Glasgigant. Bij Glasgigant ben je verzekerd van 100% leveringsbetrouwbaarheid en een snelle levering. En voldoet de spiegel niet aan de kwaliteitsvoorschriften? Dan krijg je van Glasgigant direct een nieuwe.

Het assortiment van Glasgigant

Het uitgebreide assortiment van Glasgigant bestaat uit standaard zilveren spiegels, spiegels met een brons tint en spiegels met een grijze tint. Zo kun je een zilveren spiegel prima gebruiken in een badkamer, hal of keuken. Door de neutrale uitstraling passen deze spiegels in ieder interieur. Wil je liever een sfeervolle en warme ruimte creƫren? Maak dan de keuze voor een spiegel met een brons tint. De spiegel met brons tint is zeer geschikt ter decoratie, net als de spiegels met grijze tint. Door de grijze tinten wordt de spiegel wat donkerder dan de zilveren spiegels.

Spiegels in verschillende diktes

De spiegels zijn verkrijgbaar in een dikte van 3, 4 of 6 mm. De dikte van uw spiegel op maat is afhankelijk van het formaat van de spiegel en de manier hoe je deze gaat monteren. Als je een keuze maakt voor een spiegel van 3 mm is dit het beste voor kleine spiegels, zoals een kleine make-up spiegel. Een spiegelplaat van 3 mm heeft meer stevigheid nodig en moet bijvoorbeeld op een achterplaat gelijmd worden. Als je voor een 4 mm spiegel kiest, is het makkelijk om deze ergens aan te monteren waar je zo min mogelijk gewicht aan wilt hebben, zoals een kastdeur. De meest ideale maat is een spiegel met een dikte van 6 mm, vanwege de stevigheid en kwaliteit.

Wilt u een spiegel op maat bestellen?

Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je jouw spiegel op maat bestellen in de webshop van Glasgigant. Bij Glasgigant bestel je eenvoudig en snel jouw spiegel op maat. Je bent altijd voordelig uit, want de prijzen zijn vergelijkbaar met groothandelsprijzen. En nog beter: hoe meer je besteld, hoe hoger de korting is. En door de vele markeringen ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit.