Puppycursus online zelf doen

Wilt u een puppycursus online zelf doen? Ga dan naar de website van 123tinki. De afgelopen 2 jaar hebben de hondenexperts van Tinki hard gewerkt om alle kennis, ervaring en oefeningen te verwerkingen in een online puppytraining. Deze training helpt een puppy eigenaar de eerste 180 dagen van het leven van een puppy. In de cursus worden namelijk de 7 meest voorkomende  problemen bij een opvoeding uitgelegd en voorkomen. De cursus is voor alle hondenrassen. Aanvullend is de training speciaal ontwikkeld om gedragsproblemen en trauma’s bij puppy’s te voorkomen, zodat hij of zij een gelukkig leven tegemoet gaat.

Alles wat u nodig heeft in één cursus

Wanneer u de puppycursus van 123tinki besteld krijgt u meer dan 30 uur aan handige trainingsvideo’s en 10 puppy boeken. De ervaren puppy trainers delen handige stappenplannen om uw hond onwenselijk gedrag af te leren en bepaalde vaardigheden aan te leren. Al het lesmateriaal is gemaakt door echte experts. Als u deze puppycursus volgt doet u er alles aan om uw puppy de best mogelijke opvoeding, verzorging en training te geven.

Veel mensen vertrouwen op deze cursus

Iedere dag worden meer dan 500 puppy’s gekocht. Deze honden verdienen een goed leven met de juiste opvoeding, verzorging en training. Daarom kiezen dagelijks honderden nieuwe hondeneigenaren voor een puppycursus van 123tinki en zijn er zeer over te spreken.

Honden worden gemiddeld 10 jaar oud en is elke dag bij je. Het zal daarom echt je maatje worden. Een goed opgevoede hond wordt een vriend voor het leven. En die basis legt u in de eerste 180 dagen. Aangezien de experts van 123tinki vinden dat elke hond dit verdiend proberen zij de prijs van een puppycursus zo laag mogelijk te houden. Hierdoor wordt het voor ieder baasje mogelijk om een goede puppycursus te gaan volgen. Uw hond zal hier erg gelukkig van worden.

Stel vragen aan de experts

Op de website van 123tinki kunt u zeer veel informatie vinden over de puppycursus en ook verschillende hondenverzekeringen. Niet alleen met handige video’s en lesboeken. U krijgt ook persoonlijk advies van de experts als u dit nodig heeft. Mocht u toch nog vragen hebben na het doornemen van de lessen, dan kunt u altijd uw vraag stellen in de besloten groep genaamd; de Tinki Familie. Hier zitten puppy experts in die elke dag uw vragen zullen beantwoorden. Hiermee krijgt u levenslang de mogelijkheid om de experts alles te vragen over het opvoeden van uw hond.

Eigen ervaring

Onlangs heb ik een puppy gekocht en ik wil hem een zo goed mogelijk leven bieden. Ik heb er daarom voor gekozen om een puppycursus te doen. Zo weet ik zeker dat ik mijn hond op een goede manier opvoedt. Dit is erg belangrijk. Mede omdat ik heb gelezen op de website van 123tinki dat het geluk van een puppy afhankelijk is van uw keuzes in de eerste 180 dagen van zijn leven. De puppycursus heeft mij en mijn puppy erg geholpen en zou iedereen deze cursus aanraden!