Milieuvriendelijke bakfiets

Een bakfiets van Dolly betekent niet alleen een mooie moderne en sportieve bakfiets, maar ook een fiets waar bij de ontwikkeling al nagedacht is over hoe milieuvriendelijk een fiets te produceren. De dubbelwandige kunststof bak is dubbelwandig, en nadat je hem hebt verwijderd van je bakfiets of vervangen wordt deze compleet gerecycled en een tweede leven gegeven. Zo denken we aan het milieu en komt het kunststof niet op de vuilplaats terecht. Op deze manier zijn er veel onderdelen milieuvriendelijk vervaardigd.

Bakfiets

Voordelen van een Dolly fiets

Ten opzichte van een oude bakfiets heeft deze bakfiets vele voordelen. Niet alleen is het rijcomfort vele malen beter, ook de bak is lichter en er kunnen veilig kinderen in worden vervoerd. Ook zoef je wendbaar door het drukke stadsverkeer heen, of op een stil landweggetje. De bakfiets is geschikt voor iedere omgeving, bij slecht weer zet je gewoon eenvoudig de trapondersteuning aan en je fietst lekker comfortabel weer verder. Traploos schakelen van de één naar de andere versnelling.

Sinds het begin in ontwikkeling

Bakfiets

De Dolly bakfiets is een product wat in de eerste jaren vanaf 2012 in ontwikkeling is geweest, tenslotte willen we alleen het beste op de markt brengen onder de bakfietsen. Dit heeft geleid tot een aantal unieke kenmerken die zijn toegevoegd aan de fiets, anti lek banden zodat je niet snel een lekke band hebt. Het frame van de bakfiets is nog stijver, dit betekent nog veiliger en sterker. Een vernieuwde middenmotor voor nog betere ondersteuning bij wind tegen of tijdens een rit tegen een heuvel op.