Hoe belangrijk vind jij een horeca parasol?

Kenner

Zelf hecht ik veel waarde aan hoe een horeca parasol eruit ziet. Wekelijks zit ik gemiddeld wel een stuk of 3 keer een drankje te doen met vriendinnen of vrienden op het terras. Daardoor weet ik precies waar je op moet letten bij het kiezen van een plekje om wijn te drinken. Allereerst moet je letten op hoe de aankleding is. Vaak hebben de plaatsen die iets duurder en beter zijn, mooiere spullen staan.

Reflectiehoreca parasol

Mooiere spullen zijn bijvoorbeeld stoelen, horeca parasol, tafels en algehele aankleding. Ook kun je letten op de mensen die er werken, want die zijn vaak wel een reflectie van wat voor mensen ze graag in hun gelegenheid willen zien. Ik vind het ook lekker om in de winter een drankje te doen, dus daarom vind ik verwarmers belangrijk. Als deze er niet zijn, ga ik er sowieso niet zitten, tenzij het hoogzomer is. Zeker in de winter is het lekker om warm te zitten, maar toch de frisse lucht te voelen. Ik zou elke onderneming aanraden om te investeren in het uiterlijk van hun bedrijf, zeker als het gaat om grote dingen zoals tafels of zonwering en verwarming. Op Xterior vind je veel en is zeker een kijkje waard!