Gehoortoestellen voor betere beleving

Al jaren had ik last van mijn oren en door de gehoortoestellen is daar nu eindelijk verbetering in gebracht. Ik gaf het allemaal niet echt toe, eerlijk gezegd heb ik vaak de ander verweten dat het aan hem of haar lag. Erg is dat he, dat je je eigen gebrek niet wil zien. Want zo zag ik het, maar toen ik eindelijk mijn ego aan de kant zette en ik een afspraak maakte bij Phonak, leerde ik dat het verreweg van een gebrek is, vooral omdat de oplossing zo simpel is.

Nieuwe technologie zorgt dat je niks meer ervan ziet

Het bleek aan beide oren mis te zijn, waardoor mijn gehoorverlies was verdubbeld. Maar gelukkig hielp een goede audicien mij om een juiste keuze te maken. Door middel van de nieuwe technologische ontwikkelingen zie je nauwelijks meer iets van je hoortoestel. Ook is afstemming dermate makkelijk, iedereen kan het. Toen ik ze binnenkreeg was ik eigenlijk meteen verheugd. Wanneer je eenmaal hebt toegegeven wat er aan de hand is, dan wil je ook zo snel mogelijk er iets aan doen. Mijn omgeving reageert natuurlijk erg positief. Ze zijn erg blij dat ik goed mee kan komen in sociale situaties. We maken er ook wel goede grappen over nu, wat het een en ander natuurlijk relativeert. Voor alle lezers onder ons die kampen met gehoorverlies: ga zo snel mogelijk naar een audicien! Het verbetert je levenskwaliteit echt enorm.