Een echte sigaret voor mij te slecht

Elektrische sigaretSinds mijn 14e was ik al een vaste roker. Ik rookte vanaf mijn 14e elke dag 1 pakje en in het weekend rookt ik er 2 per dag. Dit kwam vooral omdat ik tijdens het uitgaan enorm veel sigaretten rookte. Ik rookte misschien op een goede avond uitgaan, tot in de kleine uurtjes, 30 tot 40 sigaretten. Een enorme aanslag op mijn longen dus. Ik heb er enorm veel spijt van, vooral als ik nadenk over het feit dat ik tot mijn 45ste op dit niveau gerookt hebt.

Wel nicotine, maar geen andere schadelijke stoffen

Nu ik 46 ben en dus een jaar gestopt ben met het roken van sigaretten, ben ik overgestapt op de elektronische sigaret van https://esigarettenbestellen.nl/ Deze sigaret is me tot nog toe zeer goed bevallen. Zo zit er wel nicotine in, maar gelukkig veel minder dan in een echte sigaret. Meer foute stoffen dan nicotine zitten er niet in, terwijl er met hem roken van echte sigaretten 70 schadelijke stoffen vrijkomen die kanker kunnen veroorzaken.

Elektrische sigaret

Vast roken, niks meer voor mij

De elektronische sigaret van https://esigarettenbestellen.nl/ zijn erg lekker en je kunt ze in allerlei smaken bestellen. Zo heb ik de Snoop Dogg G pen die een klein percentage nicotine bevat. Ook smaakt deze e-sigaret erg kruidig en dat vind ik af en toe wel lekker. Het doet me enorm laten denken aan de sigaretten die ik rookte in Indonesië. Toch vind ik de elektronische sigaret van de site https://esigarettenbestellen.nl/ beter ruiken dan alle andere sigaretten, waaronder ook de Indonesische sigaret die ik vroeger rookte toen ik daar op vakantie was.  Ik ben erg tevreden over het product en het houd me heel erg van het echte roken af. Hoewel ik héél af en toe, op een speciale gelegenheid, toch terugkeer naar de normale oude en vertrouwde sigaret. Maar vast roken, nee dat is niks meer voor mij.