Een citytrip naar Amsterdam

Ik wilde altijd al eens een uitje maken naar de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Nu had ik er eindelijk de mogelijkheid voor. Ik ben nogal een planner, dus wilde ik alles wat uitstippelen, ook waar ik lekker kon gaan eten ‘s avonds. Daarom ben ik op het internet op zoek gegaan naar een restaurant in Amsterdam . Na wat zoekwerk kwam ik dan ook terecht op deze website. Mijn verdere ervaringen hiermee kan je hieronder verder doornemen.

Mijn ervaring met het restaurant

Intussen heb ik natuurlijk een bezoekje kunnen brengen aan de website van het restaurant. Deze zag er al zeer verleidelijk uit, waardoor ik de stap heb durven te zetten om een tafeltje te reserveren. Dit verliep ook allemaal zeer vlot en duidelijk. Intussen heb ik het restaurant ook al kunnen bezoeken. Ik vond de inrichting van het restaurant zeer mooi. Bovendien was de bediening ook zeer vriendelijk en zeker dik ok. De prijzen vielen zeer goed mee, en het eten was ook zeer lekker. Meer wilde ik dan ook niet. Als ik kan ga ik zeker terug naar dit restaurant. Ik raad dan ook graag dit restaurant in Amsterdam aan aan anderen.