De Kliniek Veldhoven – Ooglidcorrectie laten doen

ooglidVoor mijn constante hoofdpijn en vermoeide blik ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Het stoorde mij heel erg dat ik elke avond thuis kwam met hoofdpijn, omdat mijn oogleden zwaar aanvoelde. Mijn blik was vaak ook ontzettend vermoeid.

Via het internet

kliniek veldhovenTijdens mijn zoektocht naar een goede oplossing kwam ik terecht bij Kliniek Veldhoven – ooglidcorrectie. Op de website las ik dat een ooglidcorrectie de oplossing zou zijn voor mijn vermoeide blik. De ooglidcorrectie kon zowel boven als onder het ogen worden uitgevoerd.

De voor en na foto’s bij Kliniek Veldhoven – ooglidcorrectie zagen er heel erg goed uit. Op de website stonden veel foto’s van mensen die een hele vermoeide blik hadden. Aan de na foto’s kon je een duidelijk verschil opmaken.

Voor mij leek dit de ideale oplossing en daarom heb ik contact opgenomen met de kliniek om te kijken wat er in mijn geval gedaan zou moeten worden. De afspraak had ik met de behandelend arts. Deze arts heeft goed naar mijn oog gekeken. Er zijn toen een aantal tekeningen en foto’s gemaakt om duidelijk te maken wat er gedaan zou worden.

Toen ik hoorde hoeveel het allemaal ging kosten was ik heel erg verbaast. In het begin dacht ik namelijk dat het veel duurder ging zijn, maar omdat het een relatief kleine ingreep is viel dit mee.

Sinds de ingreep heb ik helemaal geen last meer van hoofdpijn. Van veel mensen hoor ik ook dat ik er een stuk beter uit zie en dat is heel erg fijn om te horen!