Met mijn vriend naar de sauna

thermen Uitjes voor met zijn tweeën

Een paar dagen geleden ging ik heerlijk met mijn vriend naar de sauna. Dat is echt iets dat wij nooit doen, maar allebei hebben wij erg genoten! Meestal gaan wij samen wel uit eten, of wij bezoeken een museum of gaan naar de film! Maar de sauna is geen standaard plek waar wij komen. Meestal doe ik dat met vriendinnen of mijn moeder.

Dit brengt mijn daarom wel op een interessant onderwerp, namelijk: wat doen jullie met jullie partner? Misschien lees je dit als man en heb je leuke ideeën om met jouw vriendin te doen, of misschien is het wel andersom. Bezoeken jullie wel regelmatig de sauna? Of blijft dat ook vaak bij een filmpje en wat te eten?

Drankjes doen wij wel vaak samen, ook echt stappen in een andere stad of naar een festival. Dat zijn dingen waar onze interesses echt samen komen en wij beiden veel plezier hebben.

thermen Verjaardag

Mijn vriend heeft al een hint gegeven dat hij mij een saunabon cadeau wil gaan doen. Dan zal hij het toch ook wel echt naar zijn zin hebben gehad! Mijn verjaardag is al bijna en ik weet zeker dat hij mij dit cadeau gaat doen. Toch ben ik erg benieuwd, want hij pakt altijd wel groots uit!

Hebben jullie wel eens een saunabon cadeau gegeven of juist ontvangen? Bij Thermen in Nijmegen kun jij die ook inleveren en heerlijk genieten van een mooi dagje in je eentje of met meerderen.