De Drankengroothandel is top!

De DrankengroothandelOngeveer een maand geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met De Drankengroothandel. Mijn ervaring was toen zo ongelofelijk goed dat ik hier later zelf nog eens gebruik van heb gemaakt. Het begon allemaal op de dag dat mijn baas mij vroeg op zoek te gaan naar een nieuwe leverancier voor ons drinken. Degene die wij daarvoor hadden, daar was mijn werkgever namelijk totaal niet tevreden over. De prijzen lagen erg hoog en de afspraken werden niet altijd nagekomen. Dat is de reden dat hij er uiteindelijk voor heeft gekozen mij deze vraag te stellen op zoek te gaan naar een beter adres. Al snel kwam ik tijdens het zoeken uit op deze webshop en dit sprak mij direct aan. Ik las heel veel verschillende goede verhalen hierover en dat is natuurlijk altijd een goed teken. Verder had ik echt het idee dat zij een stuk goedkoper waren dan wij waren gewend.

Voor alle doeleinden

De Drankengroothandel

Om alle voorgaande redenen heb ik mijn werkgever toen over De Drankengroothandel verteld. Hij was ook heel erg enthousiast en ik mocht direct de eerste bestelling plaatsen. Dit zou niet een hele grote zijn, omdat hij zeker wilde weten dat de kwaliteit goed was. Dit bleek zo te zijn, want de levering was ongelofelijk snel. Binnen een week hadden wij alles in huis, dus lang wachten hebben wij zeker niet hoeven te doen. Neem zeker eens een kijkje op deze site als jij ook naar zoiets op zoek bent, want het kan ook heel erg goed voor particulier gebruik!